Ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς επιδίωξε εκ νέου μία συνάντηση με τον τεχνικό του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι στην οποία λύθηκε η παρεξήγηση που είχαν οι δυο τους.

Έτσι έχουμε ανατροπή σκηνικού με τον Βόσνιο μέσο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Περιστέρι και τον Νταμίρ να τον υπολογίζει κανονικά.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο λόγος που είχαν «ψυχρανθεί» οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν μία προσβλητική λέξη που είπε ο 28χρονος μέσος στον προπονητή του για τις σχέσεις Αυστρίας με Βοσνίας.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Αυστριακό τεχνικό, οι δύο τους ήρθαν σε έντονη λογομαχία με σκοπό ο Αζέρ να μην υπολογίζεται από τον Κάναντι.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, ο Μπουσούλατζιτς ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του φορτισμένος συναισθηματικά με τον προπονητή του να εκτιμά την ειλικρινή μετάνοια του και του ξεκαθάρισε πως αρχής γενομένης από σήμερα ο Βόσνιος θα υπολογίζεται κανονικά.

Επίσης λίγο αργότερα ακολούθησε συνάντηση του Νταμίρ Κάναντι με τον Γιάννη Αγγελόπουλο όπου συζήτησαν τις προθέσεις του Αυστριακού τεχνικού για τον Μπουσούλατζιτς .