Ετοιμος για ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι απόψε στις 22:00 θα αντιμετωπίσουν στο ΓΣΠ την Ομόνοια, στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τη μεγάλη μάχη, αφού θα έχουν δίπλα τους τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ταξίδεψε στην Κύπρο και το βράδυ θα βρίσκεται στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Ομόνοια και να στηρίξει έμπρακτα τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκρισή στους ομίλους του Champions League και ο ηγέτης του συλλόγου δείχνει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για την ομάδα, στηρίζοντας έμπρακτα και με όλες του τις δυνάμεις τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη είχε λήξει με τον Ολυμπιακό νικητή με 2-0 και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην Κύπρο για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.