Νικητής στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», αλλά δεν ήταν ούτε ο ΟΦΗ, ούτε ο Ατρόμητος. Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που κέρδισε, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Το τελικό 2-2 σημειώθηκε μετά από δύο ανατροπές, αφού αρχικά ο ΟΦΗ και έπειτα ο Ατρόμητος αρνήθηκαν να λυγίσουν.

Ο ΟΦΗ απειλούσε πιο έντονα στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 41’ ο Ναμπί εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι, ενώ στο 45’ ο Σαρδινέρο σκόραρε μετά από πάσα του Ουες, ο οποίος τελικά ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Από κόντρα στον Γιαννούλη, η μπάλα έφτασε στον Μανούσο, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν οφσάιντ, όμως ο διαιτητής Ζαχαριάδης το καταμέτρησε γιατί πήρε την κατοχή από κόντρα σε αντίπαλο.

Παρά το σοκ και τις διαμαρτυρίες, ο ΟΦΗ δεν κατέρρευσε. Αντίθετα, αντέδρασε και σε εφτά λεπτά ανέτρεψε το σκορ. Ο Σαρδινέρο ήταν ο σκόρερ, αφού στο 49’ ισοφάρισε με πλασέ μετά από πάσα του Νέιρα, ενώ στο 56’ έδωσε το προβάδισμα μετά από ασίστ του Γιαννούλη.

Το σκορ φάνηκε να «κλειδώνει» στο 92’, όταν ο Ζαχαριάδης απέβαλε τον Μουνίθ με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για κλωτσιά στον Νέιρα. Όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει αλώβητος χάρη στην κεφαλιά του Γούτα ένα λεπτό αργότερα. Ο αμυντικός πήρε εντολή να προωθηθεί ως σέντερ φορ, και αφού έστρωσε στον Μανούσο, ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μεγιάδο και σκόραρε το 2-2!

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (87′ Στάρτζεον), Βούρος, Γιαννούλης, Σαρντινέρο (79′ Γκαργκαλατζίδης), Στάικος (78′ Μίγγος), Μεγιάδο, Κοροβέσης (90+4′ Γιάννου).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46′ Στρούγγης), Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (42′ Νάτσος), Σάλομον, Χαρίσης (65′ Μουνίθ), Ραμπέλο (79′ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46′ Ούμπιδες), Μανούσος.