Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ομόνοια, καθώς όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, ένας ποδοσφαιριστής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

«Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της UEFA», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας Κύπρου.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κυπριακή ομάδα. Το πρώτο ήταν παίκτης που είχε αγωνιστεί μάλιστα ως βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League.

Μάλιστα, ο πρώτη παίκτης που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με άλλον παίκτης που ήταν και αυτός στην αρχική 11άδα των Κύπριων, στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA για τον Covid-19, αν μια ομάδα έχει κρούσματα, αλλά υπάρχουν 13 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές κι σε αυτούς είναι τουλάχιστον ένας τερματοφύλακας, τότε αγωνίζεται κανονικά.