H ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:30, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ τη Λαμία και ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του λόγω και του… τελικού με τη Βόλφσμπουργκ για τα πλέι-οφ του Europa League.

Η Ένωση έχει ως στόχο να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Ο ιταλός τεχνικός θα επιλέξει το 4-2-3-1 ή το 4-3-3 στο αποψινό παιχνίδι, όμως δεδομένα θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ Χνιντ και Σβάρνας θα είναι οι αμυντικοί με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα.

Στο κέντρο ο Σάχοφ θα παίξει από την αρχή, με τον Σιμίες ή τον Κρίστιτσιτς και πιο μπροστά τους τον Μάνταλο.

Όσον αφορά την επίθεση, από δεξιά θα αναπτύσσεται ο Λιβάι Γκαρσία, στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ, που θα πάρει τη θέση του Ολιβέιρα, ενώ, αν μείνει εκτός ο Λιβάγια, θα παίξει ένας εκ των Αλμπάνη ή Ενομπακάρε.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ και Ενομπακάρε.