Την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων για τους πολίτες άνω των 65 εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος.

Σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!».

Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω,…

Posted by Antonis Liakos on Friday, September 25, 2020

Πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου, με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, πυροδότησαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.