Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Ρέντη και η Ακαδημία του Ολυμπιακού το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά.

Οι ερυθρόλευκοι, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερα νέα ταλέντα που ενδέχεται να… στολίσουν τα γήπεδα την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Ακαδημία του Ολυμπιακού προχώρησε στις αποκτήσεις των Σαμουήλ Νιαυραδάκη, Γιάννη Χριστοφυλόπουλο, Αλέξη Καλογερόπουλο και Παύλο Μαυρουδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας πολύ ταλέντο στο Ρέντη. Ο αριθμός των νεοεισερχόμενων είναι μεγάλος και θα παρουσιαστεί αναλυτικά προσεχώς. Προς το παρόν η Διοίκηση της Ακαδημίας του Θρύλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τέσσερα σπουδαία ταλέντα.

Τους Σαμουήλ Νιαυραδάκη (2002, Πλατανιάς) Γιάννη Χριστοφυλόπουλο (2003, Πανιώνιος), Αλέξη Καλογερόπουλο (2004, Αστέρας Τρίπολης), Παύλο Μαυρουδή (2001, Παναθηναϊκός).

Σαμουήλ, Γιάννη, Αλέξη και Παύλο καλώς ήρθατε στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!».

Παρακάτω η ανάρτηση του Ολυμπιακού στα Social Media:

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας πολύ ταλέντο στο Ρέντη. Ο αριθμός των…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020