Μεγαλώνει συνεχώς η αγωνία της οικογένειας των φίλων και συγγενών της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητό της, λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός».

Ο αδερφός της για ακόμα μια ημέρα ψάχνει μαζί με τους άντρες της ΕΜΑΚ μέσα στα λασπόνερα και κάτω από πεσμένους κορμούς δέντρων την αγαπημένη του αδερφή.

Με ανακοίνωση της στα τοπικά ΜΜΕ η οικογένεια της αγνοούμενης επισημαίνει: «Ευχαριστούμε όλα τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν στην αναζήτηση της Ευδοκίας μας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση. Παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας, η οποία αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών, να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια και όποιος μπορεί και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς. Ευχαριστούμε.

Εκ μέρους της οικογένειας της Ευδοκίας Πλακιά, αγνοούμενης από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Μουζάκι, Καρδίτσας».

Ο πρώτος ξάδελφος της 43χρονης φαρμακοποιού, απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook, σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για την αγνοούμενη γυναίκα, να επικοινωνήσει μαζί τους. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η πρώτη μου ξαδέρφη αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής κι εμείς ψάχνουμε μέσα στο ποτάμι να τη βρούμε ανάμεσα σε τόνους λάσπης, νερού και φερτών υλικών. Επιχειρούμε με βάρκες, drones, και σαρώνουμε πεζή τις τεράστιες εκτάσεις. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάποιον πιο αποτελεσματικό, ενδεχόμενα τεχνολογικά πιο εξελιγμένο, τρόπο (θερμικές κάμερες, μηχανήματα ανίχνευση οσμής) για να το κάνουμε, ας μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστούμε πολύ».