Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα της νέας πρωινής ψυχαγωγική εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη !», έχει ξεκινήσει. Οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

Από αύριο το πρωί και καθημερινά στις 10.00 η Δανάη Μπάρκα θα καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό από το νέο της «σπίτι». Ένα μοντέρνο λοφτ, γεμάτο χρώμα και θετική ενέργεια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Ποδαρικό στο νέο σπίτι της Δανάης θα είναι ο ταλαντούχος και δημοφιλής Νίκος Μουτσινάς ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση-πρόκληση της Δανάης και θα θα βρεθεί στο πλατο της εκπομπής σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης γεμάτη με το ευφυέστατο χιούμορ του, τις μοναδικές του ατάκες και την πάντα ετοιμοπόλεμη τηλεοπτική του διάθεση.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου. 

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00 στο MEGA. 

 

#pamedanai #neoprogrammaepitelous 

Facebook: Pame Danai / Πάμε Δανάη (@pamedanaimega) 

Instagram: pamedanai 

Twitter: pamedanai 

Tik Tok: @pamedanai