Η πορεία της στο κόσμο της μουσικής μοιάζει με παραμύθι: Ενα ανέβασμα της «Τραβιάτα» του Βέρντι ήταν αρκετό για να πάρει από παιδί ακόμη την απόφαση να γίνει τραγουδίστρια της όπερας. Εφτασε στην Ιταλία, ακολουθώντας το όνειρό της, χωρίς χρήματα και με μοναδικό (εξ αποστάσεως) στήριγμα την αγάπη των γονιών της.

Μελέτησε με πάθος, πήρε μέρος σε σκληρούς διεθνείς διαγωνισμούς και έκανε ακροάσεις στους πιο απαιτητικούς μάνατζερ, για να δει τελικά το άστρο της να ανατέλλει και για να καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες λυρικές τραγουδίστριες των ημερών μας με ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό.

Η υψίφωνος Ερμονέλα Γιάχο άφησε για λίγο τη βάση της στη Νέα Υόρκη για να βρεθεί αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη «Μαντάμα Μπατερφλάι» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος συνομιλεί μαζί της με αφορμή το πολυαναμενόμενο ελληνικό ντεμπούτο της στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» στο ΚΠΙΣΝ, και καταγράφει τις ενδιαφέρουσες σκέψεις της για την τέχνη, τις επιθυμίες και τα όνειρά της και για τη στάση που έχει επιλέξει να τηρήσει στον ανταγωνιστικό κόσμο στον οποίο καλείται να ζήσει και να δημιουργήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»