O ΠΑΟΚ προχώρησε στην πώληση του Τσούμπα Άκπομ μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπενφίκα, καθώς τα βρήκε σε όλα με την Μίντλεσμπρο, με τον Άγγλο επιθετικό να μεταβαίνει στο Νησί για να ολοκληρώσει το deal.

Ο Δικέφαλος του βορρά θα αποδέχτηκε την πρόταση της «Μπόρο» ύψους 3 εκατ. ευρώ περίπου και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για να αντικαταστήσει τον Άγγλο φορ. Μάλιστα ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να έχει τον παίκτη άμεσα, προκειμένου να δει αν θα μπορεί να τον έχει διαθέσιμο για τα ματς με την Κράσνονταρ, αφού ο ΠΑΟΚ πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα για τους Ρώσους μέχρι την Παρασκευή (18/9).

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα «sportcom.hr», ο ΠΑΟΚ «τρέχει» την αντικατάσταση του Άκπομ και όχι μόνο αυτό αλλά έχει συμφωνήσει με τη Ριέκα για τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ.

Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, καθώς με τη Ριέκα είχε 26 γκολ σε 40 αγώνες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Δικέφαλος του βορρά έκανε πρόταση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα και αυτή έγινε αποδεκτή από τον κροατικό σύλλογο, με τον παίκτη να είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τούμπα.