ΕΣΡ καλεί ΣΚΑΪ για Big Brother

Για παράβαση 5 διατάξεων του ραδιοτηλεοπτικού νόμου

Για την παράβαση 5 διατάξεων του ραδιοτηλεοπτικού νόμου καλείται να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ο ΣΚΑΙ την ερχόμενη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Η κλήτευση του σταθμού του Φαλήρου σχετίζεται με το «Big Brother» και συγκεκριμένα για τα χυδαία σχόλια που προβλήθηκαν live streaming στις 05 Σεπτεμβρίου 2020. Υπενθυμίζεται ότι η Ανεξάρτητη Αρχή οδηγήθηκε στο σχηματισμό φακέλου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μετά τις πάνω από 200 καταγγελίες που δέχθηκε.

Οι εκπρόσωποι του σταθμού, που θα περάσουν το κατώφλι του ΕΣΡ την ερχόμενη Τρίτη στις 11.00 θα δώσουν εξηγήσεις για την παράβαση διατάξεων που αφορούν

την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», τη «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», την προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».

Δείτε επίσης
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk