Τέρνα Ενεργειακή επιλέγει η Wood & Company

Διατηρεί τη σύσταση για αγορά και δίνει τιμή στόχο τα 14,80 ευρώ

VERIA, TERNA, 22JAN2020

Διατηρεί τη σύσταση «Αγορά» η Wood & Company για τη μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή και δίνει τιμή στόχο τα 14,80 ευρώ (61% αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη τιμή των 9,20 ευρώ).

«Αναδείξαμε την Τέρνα Ενεργειακή ως μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης. Διατηρούμε τη σύσταση «Αγορά», για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα. Πιστεύουμε ότι η Τέρνα Ενεργειακή παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας», αναφέρει ο επενδυτικός οίκος και προσθέτει πως:

«Μέχρι το τέλος του 2020, η Τέρνα Ενεργειακή θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550MW να βρίσκονται σε κατασκευή».

Η διοίκηση της εταιρείας ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο της κατά 800 MW στα 2,8 GW. «Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, πιστεύουμε ότι η eταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά», καταλήγει το report της Wood & Company.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk