Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την συναυλία του Σάκη Ρουβά και της Σόνιας Θεοδωρίδου το περασμένο Σάββατο στο Ηρώδειο, μια απροσδόκητη συνεργασία που έγινε γρήγορα soldout αφήνοντας αρκετό κόσμο δυσαρεστημένο που δεν κατάφερε να την δει (εφόσον τα μέτρα για τον περιορισμό της χωρητικότητας άφησαν απέξω όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν εγκαίρως το εισιτήριό τους).

Ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι στις κερκίδες του Ηρωδείου ενθουσιάστηκαν από τη σύμπραξη  των δύο διασημοτήτων, χειροκρότησαν, τραγούδησαν μαζί τους και συμπαρασύρθηκαν από τις γνωστές μελωδίες.

Η Σ. Θεοδωρίδου δραματοποίησε τα τραγούδια  της -από τον Πουτσίνι και το “O mio babbino caro” και το “Nella Fantasia” του Έννιο Μορικόνε ως και το “Άνθρωποι Μονάχοι” του Γιάννη Σπανού (με την συνοδεία μιας κλασικής κιθάρας).

Από την πλευρά του, ο Σ. Ρουβάς τραγούδησε τραγούδια όπως τα “ Όμορφη Πόλη„ “Αν θυμηθείς στο όνειρό μου”, τζαζ μελωδίες, όπως οι “Cry me a river” και “Feeling good” αλλά και μεγάλες, προσωπικές επιτυχίες του όπως τα “Σε έχω ερωτευτεί ” και “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου” που μάλιστα ερμήνευσε για πρώτη φορά με ορχήστρα.

Πλαισιωμένοι από την ορχήστρα Mobile (που φέτος  γιορτάζει τα 10α γενέθλιά  της), υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη και τη χορωδία «Μελωδοί», σε μουσική διδασκαλία Γεωργίου Ζιάκα, οι δύο καλλιτέχνες αιφνιδίασαν ευχάριστα το κοινό με ντουέτα, όπως το “Osolemio”, “Caruso” και “Time to say goodbye”.

Θα μπορούσες να πεις ότι ήταν δύο διαφορετικές φωνές που συμπλήρωναν η μία την άλλη.