Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ στον τελικό του Supercopa απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός γκαρντ είναι με το ακουστικό στο χέρι και περιμένει την πρόταση από ομάδες του ΝΒΑ, για να αφήσει την Ευρώπη και να μεταβεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca»,  φαβορί για την απόκτησή του είναι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι ετοιμάζονται  διαθέτουν στο ρόστερ τους τον υπερταλαντούχο  Ντ’ Άντζελο Ράσελ, ενώ στους ψηλούς διαθέτουν τον Καρλ Άντονι Τάουνς.

Η ομάδα από την Μινεσότα είναι διατεθειμένη να βάλει στο ρόστερ τον κορυφαίο μέικερ της Ευρωλίγκας, σε ένα rebuild που θέλει να πραγματοποιήσει για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς πάντως οι Τίμπεργουλβς δεν «παίζουν μόνοι τους για την απόκτησή του. Στην διεκδίκηση του γκαρντ της Ρεάλ αναμένεται να μπουν και οι Ντάλας Μάβερικς, την ώρα που περιμένουν στη γωνία οι Σαν Αντόνιο Σπερς, ομάδες που εξ αρχής βασίζουν το παιχνίδι τους σε παίκτες που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Γηραιά Ήπειρο.