Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο Μάζουρεκ με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ενώ ο Νέιρα με όμορφο τελείωμα ισοφάρισε για τους Κρητικούς με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Λιγοστές ήταν οι καλές στιγμές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα. Ο Παναιτωλικός ωστόσο ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν στο 14′ ο Ματσόλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η μόνη αξιοσημείωτη στιγμή για τους Κρητικούς ήταν με ένα καλό σουτ του Ναμπί στο 21′ και ό,τι άξιζε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, ήταν η φάση στις καθυστερήσεις. Εκεί ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βούρου από γύρισμα του Ματσόλα και ο Μάζουερκ από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος το τέμπο δεν άλλαξε και πολύ με τον ΟΦΗ να φτάσει στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Βαζ γύρισε μέσα στην περιοχή, ο Φιγκερέιδο άφησε έξυπνα για τον επερχόμενο Νέιρα ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Κι ενώ κανείς θα περίμενε ο ΟΦΗ να πιέσει για την ανατροπή από εκείνο το σημείο κι έπειτα, δεν υπήρξε φάση στο ματς.

Πλέον ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στο μεγάλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League αλλά σίγουρα θα πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να πάρει την πρόκριση.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος (74′ Οουές), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Βαζ, Στάικος, Σακόρ (53′ Νέιρα), Ναμπί (53′ Μεγιάδο), Φιγκεϊρέδο (75′ Γκαργκαλατζίδης), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (73′), Βάντερσον, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τσιγγάρας (86′ Ταχάρ), Ντάλσιο, Μάζουρεκ (86′ Μεντόζα), Ντίας, Ματσόλα (81΄ Βέργος).