Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ: Καταγγελίες για παράνομες προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας και… Μπέους

Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ συνεχίζει τις πρακτικές των μεθοδεύσεων και της υποταγής στα συμφέροντα, δίνοντας προσκλήσεις κόντρα στο υγειονομικό πρωτόκολλο και σε όσα έχουν συμφωνηθεί με την ΕΛΑΣ

Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει ότι δεν έχει καμία διάθεση να διεξάγει έναν τελικό της προκοπής. Αυτή τη φορά, όπως καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή του, η Ομοσπονδία παραβιάζει βάναυσα το πρωτόκολλο υγείας, αλλά και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί με την ΕΛΑΣ, βγάζοντας προσκλήσεις για τον τελικό σε ανθρώπου που δεν έχουν καμία δουλειά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά για παράνομες προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, καλούνται να πάρουν άμεσα θέση τα αρμόδια υπουργεία, ενώ από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ σημειώνεται ότι «Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται.

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk