ΜέΡΑ25 για Μόρια: Η αλληλεγγύη των πολιτών απαντά στην κυβέρνηση

O εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης σημειώνει ότι «απέναντι στην εμμονή στον αυταρχισμό του κ. Μητσοτάκη η Πρωτοβουλία Γυναικών Μυτιλήνης καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες»

«Η κυβέρνηση στην ανθρωπιστική κρίση που εκτυλίσσεται στη Μόρια επιμένει να απαντά με ΜΑΤ, και που κατέφθασαν σήμερα σωρηδόν στο νησί» τονίζει σε επικριτική για την κυβερνητική πολιτική δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει ότι «απέναντι στην εμμονή στον αυταρχισμό του κ. Μητσοτάκη η Πρωτοβουλία Γυναικών Μυτιλήνης καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Απέναντι στον μισανθρωπισμό της κυβέρνησης η κοινωνική κουζίνα ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος  καταφθάνει στο νησί για να συνδράμει τους ανθρώπους αυτούς που η πολιτεία και η Ευρωπαϊκή Ένωση αφού πρώτα τους στοίβαξαν σε ένα κολαστήριο, τώρα τους αφήνουν εντελώς στο έλεος τους».

Καταλήγοντας, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «στον αυταρχικό, ακροδεξιό και ξενοφοβικό δρόμο του κ. Μητσοτάκη η αλληλεγγύη των πολιτών είναι η καλύτερη απάντηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk