Νουλέζας στο MEGA: Να μην στοχοποιούνται οι αρνητές της μάσκας

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος, ανέφερε ότι είναι πολλοί εκείνοι οι γονείς οι οποίοι έχουν επιφυλάξεις για τη χρήση μάσκας στο σχολείο

Πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν να αντιτίθενται σθεναρά στη χρήση μάσκας, και για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος, ανέφερε ότι είναι πολλοί εκείνοι οι γονείς οι οποίοι έχουν επιφυλάξεις για τη χρήση μάσκας στο σχολείο.

«Δεν υπάρχει καμία ιατρική έρευνα που να διαβεβαιώνει τους γονείς που είναι αντιρρησίες ότι δεν θα έχει επιβλαβείς συνέπειες στην υγεία ενός παιδιού η πολύωρη χρήση μάσκας».

Ο κ. Νουλέζας υπογράμμισε ότι είναι πολλοί οι ειδικοί επιδημιολόγοι που καταθέτουν τις επιφυλάξεις τους ως προς τη χρήση μάσκας από παιδιά, ενώ δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να στοχοποιούνται οι γονείς που επιλέγουν να μη φορούν μάσκες στα παιδιά τους.

«Ένα ευαίσθητο παιδί ενδεχομένως να έχει προβλήματα λειτουργικά. Θεσπίσαμε κυρώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, χωρίς να ξέρουμε τι είναι το εμβόλιο αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk