Τη διάθεση όλων των αναγκαίων μέσων πυρόσβεσης για τις φωτιές σε Νέα Μάκρη και Καλύβια ζήτησε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καλώντας την κυβέρνηση να μην δείξει ολιγωρία και επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο τραγικών εξελίξεων.

Να αποφύγουμε τραγικές εξελίξεις

Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης είχε προς αυτή την κατεύθυνση τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

«Αυτή τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η καταστροφική πυρκαγιά στη Ν. Μάκρη, στα Καλύβια και σε άλλες περιοχές της Αττικής, απαιτείται η κυβέρνηση να μη δείξει ολιγωρία, να στείλει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, γιατί μπορεί να έχουμε τραγική κατάληξη, να έχουμε τραγικές εξελίξεις» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σοβαρή η κατάσταση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πυρκαγιά που μαίνεται στη Νέα Μάκρη.

Στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Θανάσης Παφίλης επεσήμανε τη σοβαρότητα της κατάστασης και ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.