Στην τελική ευθεία για την μεγάλη πρεμιέρα έχει μπει η εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Μεταξύ συσκέψεων και προβών η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν, πριν από λίγες ημέρες, τα γυρίσματα του τρέιλερ, το οποίο αναμένουμε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega 

 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο, υπό διαμόρφωση, στούντιο από το οποίο θα βγαίνει καθημερινά η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μέσα σε ένα κλίμα παρεϊστικο. Mάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν έλειψαν τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής.

Σε ρόλο έκπληξη στο τρέιλερ θα δούμε και την γιαγιά Τούλα, την γιαγιά της Δανάης.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, η Δανάη και οι συνεργάτες της υπόσχονται να βάλουν χρώμα και χαμόγελο στα πρωινά μας. Καθημερινά στις 10.00 θα βρίσκονται μαζί της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης, ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

#pamedanai #neoprogramma #neoprogrammamega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας

Δημιουργική Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης

Αρχισυνταξία: Αγγελική Κωνσταντοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης