Η ενημέρωση το Σαββατοκύριακο είναι Mega με Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα

Κάθε Σάββατο από τις 5.50 μέχρι τις 10.00 στο Mega

Τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα θα μας ενημερώνουν για όλα τα σημαντικά θέματα της εβδομάδας που πέρασε και θα φέρνουν στο προσκήνιο τα θέματα που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που έρχεται.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 05:30 έως τις 10:00 το MEGA Σαββατοκύριακο, θα δίνει ολοκληρωμένα, με σαφήνεια και συνέπεια όλες τις πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, τις εξελίξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, την κοινωνία, την πολιτική, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αναλυτικά όλα τα θέματα της οικονομίας, τα εργασιακά, αλλά και τις αλλαγές που προκύπτουν και επηρεάζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό μας. Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες, που θα επικοινωνούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας -αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής- για θέματα που τους απασχολούν και με τη βοήθεια ειδικών θα δίνονται απαντήσεις.

Προτεραιότητα θα έχουν οι ανθρώπινες ιστορίες , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι λύσεις που απαιτούνται.

Το MEGA Σαββατοκύριακο θα βγαίνει και εκτός συνόρων, με συνδέσεις από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ θα ταξιδεύει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Ιδιαίτερη βαρύτητα και λόγω των εξελίξεων θα δοθεί σε θέματα υγείας, στην πορεία της πανδημίας , αλλά και στις προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από τον Τουρκικό παράγοντα. Αναλυτές, επιστήμονες, Καθηγητές και άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» θα δίνουν απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Τα πρόσωπα της επικαιρότητας θα μιλούν στο MEGA Σαββατοκύριακο και μέσα από μια ρεαλιστική αλλά και αισιόδοξη ματιά θα ξεδιπλώνουμε όλες τις πτυχές της ειδησεογραφίας για την εβδομάδα που ξεκινάει.

MEGA Σαββατοκύριακο

Πρεμιέρα 12 Σεπτεμβρίου 05:30-10:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk