Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέπε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας στο κανάλι των Πειραιωτών στο youtube εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τίτλους και πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο Champions League.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα δουλέψει σκληρά για να γίνει ακόμα καλύτερος, αφού οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Τέλος, ευχαρίστησε άπαντες για την εμπιστοσύνη τους και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, αλλά και έναν από τους σπουδαιότερους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε:

«Ηταν για μένα πολύ εύκολο. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό που εμπιστεύτηκε τις ικανότητές μου και μπορώ να εκπροσωπήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δουλεύω κάθε μέρα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει ακόμα καλύτερος. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος.

Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και γι’ αυτό μου αρέσει. Ονειρεύομαι να κατακτήσω όσο πιο πολλούς τίτλους μπορώ εδώ και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League».