Η Κολωνία κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Λημνιό, και όπως όλα δείχνουν ο έλληνας διεθνής εξτρέμ είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη γερμανική ομάδα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δέχτηκε προσφορά που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ για τον έλληνα πλάγιο επιθετικό, τα χρήματα καλύπτουν τους Θεσσαλονικείς, λόγω και Financial Fair Play, και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε όλο το καλοκαίρι τρόπο να πουλήσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που έχουν μεγάλη αξία, προκειμένου να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, και ο Λημνιός ήταν ένας από τους πρώτους επιλαχόντες.

Η Κολωνία παρακολουθούσε αρκετόν καιρό την περίπτωση του Λημνιού, είχε κάνει και διερευνητική κρούση στους ασπρόμαυρους πριν από μερικές εβδομάδες, όμως πλέον μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε πρόταση, προσφέροντας πέρα από τα 3 εκατ. ευρώ και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ διατηρεί και ένα ποσοστό μεταπώλησης 15% σε μια συμφωνία που δε γινόταν να αρνηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ειδικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την UEFA και το Financial Fair Play.

Πλέον τις επόμενες μέρες αναμένεται ο παίκτης να βρεθεί στη Γερμανία για να προχωρήσει το deal, κάτι που σημαίνει ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τη μεταγραφή του στην Κολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λημνιός αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο.

Μέχρι σήμερα μετρά 112 συμμετοχές με τα χρώματα του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ έχει πετύχει 10 τέρματα και έχει μοιράσει και 14 ασίστ.