Μια μεγάλη επιστροφή περιλαμβάνει η αποψινή ενδεκάδα της εθνικής ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη που ξεκινάει βασικός 15 ολόκληρους μήνες μετά την τελευταία φορά.

Ήταν 11 Ιουνίου του 2019 όταν η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-3 στο ΟΑΚΑ από την Αρμενία και ο διεθνής άσος είχε μειώσει το σκορ στο φινάλε με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Τον επόμενο μήνα τραυματίστηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μένοντας εκτός για μεγάλο διάστημα και τώρα επιστρέφει και πάλι.

Παράλληλα η είσοδος του Φορτούνη στην ενδεκάδα βάζει τέλος και στο σερί τεσσάρων αγώνων της εθνικής χωρίς παίκτη του Ολυμπιακού στο αρχικό σχήμα. Προηγήθηκαν το Ελλάδα-Βοσνία (15/10/2019), Αρμενία-Ελλάδα (15/11/19), Ελλάδα-Φινλανδία (18/11/19) και φυσικά το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής κόντρα στη Σλοβενία.

Πλην του Φορτούνη που παίρνει τη θέση του Μάνταλου, όπως είχε γίνει γνωστό από νωρίς μέσα στη μέρα, υπάρχουν ακόμη δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς αφού ο Κουλούρης ξεκινά στη θέση του Παυλίδη και ο Σταφυλλίδης αντί του Σιόβα.

Αναλυτκά:

Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης

Στον πάγκο: Διούδης, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Φούντας, Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Τζόλης

Κόσοβο: Ουικάνι, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα, Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι, Ζενέλι, Σελίνα, Νουχίου

Στον πάγκο: Μούριτς, Μπεκάι, Τάκι, Μπρόϊα, Χασάνι, Ρασκάι, Μπ. Μπερίσα.