Στην «αμαρτωλή» Ίμπιζα κόλλησε ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ Νεϊμάρ, σε πάρτι της Σαρδηνίας μολύνθηκε ο Μπερλουσκόνι.

Το ξέφρενο πάρτι στην Ίμπιζα στο ιδιωτικό γιοτ του Ικάρντι φαίνεται να ήταν η αιτία της διασποράς του ιού στους ποδοσφαιριστές

Οι παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές. Η επιλογή της Ίμπιζα αποδείχθηκε όμως καταστροφική.

Τρία τα θετικά κρούσματα μεταξύ των οποίων οι Ντι Μαρία, Παρέδες και ο σταρ της Παρι Σεν Ζερμένο Νεϊμάρ. Κι οι τρεις συμπαίκτες είχαν βρεθεί στο ισπανικό θέρετρο όπου τα κρούσματα παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση καθημερινά.

Μόλις το τελευταίο 24 ωρο στην Ισπανία καταγράφονται πάνω από 8.500 κρούσματα.

Το πάρτι στη Σαρδηνία και ο Μπερλουσκόνι

Αιτία για να κολλήσει κοροναϊό ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ένα άλλο πάρτι.

Ο αμετανόητος γλεντζές Σίλβιο φαίνεται ότι μολύνθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριάτορε, ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ στη Σαρδηνία, όπου διαγνώσθηκαν πάνω από 60 άτομα θετικά στον ιό. Σε αυτό το πάρτι πήγαν περίπου 3 χιλιάδες άνθρωποι.

Ο γιατρός του Μπερλουσκόνι είπε ότι ο τέως πρωθυπουργός είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα στη βίλα του στο Άρκορε, όπου παλιότερα διοργάνωνε τα περιώνυμα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι.

Ο «βράχος» κόλλησε κοροναϊό

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλυγουντ Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε ότι μολύνθηκε από κοροναϊό εκείνος και η οικογένεια του.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν ξέρει πού κόλλησε τον ιό, καθώς ακολουθούσε τα μέτρα καραντίνας από τον Μάρτιο και κάλεσε τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο να πειθαρχούν στα περιοριστικά μέτρα.

Αλίσια Μιλάνο: «Ξεχνάω και τα λόγια μου»

Η ηθοποιός είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πώς ο ιός την κάνει να χάνει τα μαλλιά της.

Στο βίντεο φαινόταν να χτενίζει τα μαλλιά της και να πέφτουν πάρα πολλές τρίχες μετά από κάθε βούρτσισμα. Στην περιγραφή του βίντεο έγραφε «Σκέφτηκα να σας δείξω τι κάνει ο κοροναϊός στα μαλλιά σας. Σας παρακαλώ, να τον πάρετε τα σοβαρά».

H γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός έχει συμπτώματα από τον περασμένο Μάρτιο και ο εφιάλτης ακόμα την ταλαιπωρεί.