Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με το τέρμα που σημείωσε ο Τζίμας (52΄).

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες (ζέστη) δεν ήταν οι κατάλληλες για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερο ρυθμό.

Στο πρώτο μέρος οι Περιστεριώτες ήταν ελαφρώς καλύτεροι, πιο απειλητικοί και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Γιακουμάκη, ωστόσο ο Έλληνας επιθετικός δεν ήταν εύστοχος.

Από την άλλη οι Αρκαδες φάνηκαν απειλητικοί με τους Τζίμα, Μουνάφο, ωστόσο το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0.

Ο Αστέρας πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τζίμας στο 52′, όταν βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα. Οι Περιστεριώτες μετά είχαν την υπεροχή, με τον Γκάλο να μην είναι μπορεί να κερδίσει τον Παπαδόπουλο, ενώ παράλληλα ο Ατρόμητος προσπαθούσε να φανεί απειλητικός μόνο με στατικές φάσεις.

Τελικά το σκορ του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να πάρει την νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Τασουλής, Μπελόκ, Μουνάφο, Αλί Μπάμπα, Τζίμας, Κρέσπι, Ορόσκο. Επαιξαν και οι : Τσιφτσής, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Άλβαρεζ, Τιλίκα, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Βαλιέντε. Καστάνιο, Μπόρχα Φερνάντεζ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Στρούγγης, Αθανασίου,Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χαρίσης, Βέλλιος, Αγκάεφ, Γιακουμάκης