Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης μαθήτριας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις επίσης ανήλικες κοπέλες, μίλησε στην εκπομπή στο MEGA.

«Είναι αδιανότητο, σκεφτείτε και τους γονείς των 17χρονων κοριτσιών να έχεις σε αυτή την ηλικία παιδιά και να είναι ικανά και σε θέση να κάνουν τόση μεγάλη ζημιά χωρίς αιτία κι αφορμή. Κάποτε ακούγαμε αυτά τα περιστατικά να συμβαίνουν στις ΗΠΑ και το εξωτερικό, πλέον συμβαίνει και στην Ελλάδα και είναι συγκλονιστικό. Δεν είναι μόνο το νομικό σκέλος της υπόθεσης αλλά και το κοινωνικό» τόνισε αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 13χρονης.

«Να φτάσει στο σημείο το 13χρονο κοριτσάκι να νοσηλεύεται με τραύματα πραγματικά στην Ελλάδα είναι… έχει ξεφύγει η κατάσταση» συμπλήρωσε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία οι οικογένειες μεταξύ τους και δεν έχει υπάρξει κάποια εξήγηση.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της νεαρής και της παρέας με τις τρεις 17χρονες ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί.