Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας για τα Play off του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube τόνισε πως είτε με αντίπαλο την Ομόνοια είτε με τον Ερυθρό Αστέρα ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι για την πρόκριση ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες πρέπει κάθε σεζόν να παίζουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η αλήθεια είναι πως παίξαμε ένα φιλικό με την Ομόνοια, αλλά έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Εκείνοι ήταν στην αρχή της σεζόν και εμείς στα τελειώματα της προετοιμασίας μας για το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε αρκετά καλά.

Θεωρητικά μπορούμε να πούμε πως είναι πιο εύκολα τα πράγματα, με την έννοια ότι γνωρίζουμε τους αντιπάλους, όμως μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια τελείως διαφορετική σεζόν, σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση, στην οποία όλες οι ομάδες θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League και επομένως είναι δυο αγώνες στα Play off όπου όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν.

Όποιος θέλει να το καταφέρει πρέπει να είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένος, σοβαρός και να είναι στην περίπτωση μας ο εαυτός μας, να είμαστε ο Ολυμπιακός που όλοι γνωρίζουμε.

Θεωρητικά μπορεί να είμαστε για πολλούς το φαβορί, αλλά όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε πολύ καλή χρονιά και υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League, και γι αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό για όλους».