Οι ανακατατάξεις στην Μπαρτσελόνα μετά από τον διασυρμό στο Final 8 του Champions League είναι αρκετές. Ο Κίκε Σετιέν έχει αποτελέσει παρελθόν, με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια για τον σχεδισμό της επόμενης χρονιάς. Ο Λουίς Σουάρες αναμένεται να γίνει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι το τελευταίο διάστημα έχει τάσεις φυγής από τους Μπλαουγκράνα.

Αυτά τα δυο περιστατικά ήταν αρκετά για να φέρουν τα αρνητικά σχόλια του άλλοτε προέδρου της Μπαρτσελόνα και υποψηφίου στις επόμενες εκλογές, Τζουάν Λαπόρτα, κατά του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο Λαπορτά αρχικά τοποθετήθηκε για το τηλεφώνημα ενός λεπτού του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν στον Σουάρες. Ενώ παράλληλα σχολίασε και τις φήμες για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Του είπαν τηλεφωνικά του Σουάρες ότι δεν τον υπολογίζουν; Μου φαίνεται μια κίνηση δειλίας του προέδρου και μια έλλειψη σεβασμού προς τον παίκτη. Αυτός ο τρόπος δράσης είναι αχαρακτήριστος και ζημιώνει την εικόνα του συλλόγου.

Αυτό με κάνει να υποπτεύομαι ότι θέλουν να πουλήσουν τον Μέσι, κάτι που θα συνιστούσε ιστορικό λάθος. Κακομοίρα Μπάρτσα στα χέρια αυτών των ανίκανων».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τα σενάρια για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι συνεχίζουν να φουντωνουν, καθώς ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, ενώ και η Ίντερ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.