Επιστροφή στην… μπασκετική κανονικότητα και για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκες ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ υπό τις οδηγίες του κόουτς της ομάδας Γιώργου Παντελάκη, ο οποίος υπογράμμισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου πως είναι αισιόδοξος και ευχαριστημένος με βάση το ρόστερ για τη νέα «ιδιαίτερη» λόγω της πανδημίας, χρονιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του επίσημου σάιτ των ερυθρολεύκων:

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Β’ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν έτσι την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντελάκη.

Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν ήταν οι νεοαποκτηθείσες, Διονυσία Αλεξανδρή, Ειρήνη Κούκη,  Μαρία-Ελένη Γρίσπου, Αθανασία Παντελή, και Βασιλική Παπαμαρκάκη. Οι δυο ξένες αθλήτριες Τάγια Ρέιμερ και Στέφανι Κόστοβιτς θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Εβίνα, Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Διονυσία Αλεξανδρή, Μαρία Ελένη Γρίσπου, Ειρήνη Κούκη, Αθανασία Παντελή, Βασιλική Παπαμαρκάκη.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Σίγουρα μιλάμε για μια ιδιαίτερη χρονιά η οποία μπορεί να έχει αρκετές μεταβολές. Ωστόσο οφείλουμε να παρουσιαστούμε με συνέπεια και σοβαρότητα στη δουλειά μας και με το μυαλό μας την ατομική ευθύνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το ρόστερ που έχω να διαχειριστώ και τη φετινή σεζόν και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας».