Η εκπληκτική διαδρομή της Μπάγερν προς την κορυφή της Ευρώπης συνοδεύτηκε από εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλά γκολ και εκπληκτικά ρεκόρ.

Τα ρεκόρ αυτά, όπως τα παρουσιάζει σήμερα η ιστοσελίδα Iffhs (International Federation of Football History & Statistics), διεθνής ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου, είναι τα εξής:

* Η Μπάγερν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της πιο σημαντικής διοργάνωσης συλλόγων στην Ευρώπη που κέρδισε κάθε παιχνίδι της στο δρόμο προς τον τίτλο. Με την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη της να έρχεται στον τελικό απέναντι στην Παρί ΣΖ, η ομάδα του Χάνσι Φλικ έχει πλέον δημιουργήσει το ρεκόρ με το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία του Champions League.

* Η Μπάγερν (2013 και 2020) είναι πλέον η μόνη ομάδα εκτός της Μπαρτσελόνα (2009 και 2015) που έχει κερδίσει δύο φορές το «τρεμπλ» , κατακτώντας πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League σε μία μόνο σεζόν. Με τον έκτο τίτλο του στο Κύπελλο πρωταθλητριών/Champions League, ο σύλλογος που εδρεύει στο Μόναχο έχει επίσης φτάσει τη Λίβερπουλ στις κατακτήσεις τίτλων και μπροστά του είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης (με 13 τίτλους) και η Μίλαν (επτά).

* Το γκολ που σημείωσε ο Κομάν εναντίον της Παρί ΣΖ στον τελικό ήταν το 500ό γκολ της Μπάγερν από τότε που συνεστήθη το Champions League.

* Οι γερμανοί πρωταθλητές ολοκλήρωσαν τη σεζόν στο UCL με 43 γκολ, 18 περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της διοργάνωσης. Η δεύτερη της κατάταξης, Παρί ΣΖ, σημείωσε 25 γκολ. Ο μέσος όρος των 3,9 γκολ ανά παιχνίδι που σημείωσε η Μπάγερν δεν έχει επιτευχθεί από καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του Champions League.

* Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (15 γκολ) και ο Σέρζε Γκνάμπρι (εννέα) δημιούργησαν το πιο επικίνδυνο δίδυμο στην ιστορία της διοργάνωσης. Μαζί σημείωσαν μόνο ένα γκολ λιγότερο από όσα όλη η Παρί ΣΖ όλη τη σεζόν στο UCL.

* Η Μπάγερν είναι πλέον αήττητη για 30 αγώνες (29 νίκες, μία ισοπαλία) και έφτασε τις 21 νίκες στη σειρά, που αποτελεί ρεκόρ στο γερμανικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

* Ο Χάνσι Φλικ, που έφτασε το Νοέμβριο στον πάγκο της Μπάγερν, έγινε μετά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον (1999 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), τον Πεπ Γκουαρντιόλα (2009 με την Μπαρτσελόνα), τον Ζοσέ Μουρίνιο (2010 με την Ίντερ), τον Γιουπ Χάινκενς (2013 με την Μπάγερν) και τον Λουίς Ενρίκε (2015 με την Μπαρτσελόνα), ο έκτος προπονητής που κέρδισε το «τρεμπλ» από τότε που παρουσιάστηκε το Champions League.

* Για τον Τόμας Μίλερ ο τελικός εναντίον της Παρί ΣΖ ήταν ο τέταρτος στην καριέρα του στο Champions League, κάτι που σημαίνει ότι ισοφάρισε το ρεκόρ του Τόνι Κρόος.