Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο, η υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον 18χρονο αδερφό του και έναν συνομήλικο φίλο του.

Η καταγγελία έγινε στις 20 Αυγούστου από την μητέρα τους, που υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Όπως κατήγγειλε:  ο μεγαλύτερος γιος της βίασε τον 13χρονο, παρουσία ενός ακόμη 18χρονου, ενώ το ίδιο είχε κάνει και πριν από έναν χρόνο και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της!

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, πραγματοποίησαν έρευνα -παρουσία δικαστικού λειτουργού- στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι, ένα παιδικό εσώρουχο, δύο κινητά τηλέφωνα και έναν φορητό υπολογιστή. Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα.
Διόρισαν δε και ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα, ενώ παρήγγειλαν και ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί.

Ποινικές διώξεις

Η Εισαγγελέας, άσκησε χθες ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη, εις βάρος των δύο 18χρονων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι του 47χρονου, συγγενή του πρώτου, που δεν συνελήφθη.