Οργή και ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι ακόμα ένα κορονο-πάρτι οργανώθηκε στη Μύκονο, λίγες μόνο ώρες πριν την εφαρμογή των νέων αυστηρότερων μέτρων στο νησί.

Σε πολυτελή βίλα στη Φτελιά, περίπου 400 άτομα διασκέδασαν με ποτά και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να σταματήσει το πάρτι, το οποίο οργανώθηκε μέσα από τα social media.

Στο πάρτι συμμετείχε και ζευγάρι από τη Βενεζουέλα, το οποίο έσπασε την καραντίνα. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό και βρισκόταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί, ενώ το δεύτερο άτομο φέρεται να βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της νόσου.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του ιδιοκτήτη της βίλας όσο και του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, συναγερμός έχει σημάνει στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την καταγραφή των ατόμων που ήταν στο πάρτι. Σε όσους εντοπίζονται ζητείται να παραμείνουν σε οικειοθελή καραντίνα για επτά ημέρες.

Ωστόσο, το ανησυχητικό είναι ότι οι συλλήψεις έγιναν στο τέλος του πάρτι, με αποτέλεσμα όσοι συμμετείχαν σε αυτό να έχουν ήδη αναμειχθεί με τον τοπικό πληθυσμό.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA