Απαγωγή 10χρονης : Νέα στοιχεία για την 33χρονη από πρώην σύζυγό της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας, έδωσε στην ανακρίτρια ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης

Ïéêïãåíåéáêü Ýãëçìá Ýëáâå ÷þñá óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ Ìáñêüðïõëïõ, óÞìåñá 14/10/2017. ÌçôÝñá áöïý êëåßäùóå ôïí óýæõãï ôçò, öáßíåôáé ðùò óêüôùóå ôçí 17÷ñïíç êüñç ôçò êáé óôç óõíÝ÷åéá Ýâáëå ôÝëïò óôç æùÞò ôçò (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας, έδωσε στην ανακρίτρια ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης.

Η κατάθεσή του, σύμφωνα με το Star, έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα της οικονομικής της κατάστασης. Μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε ελάχιστα χρήματα. Ξαφνικά, τον περασμένο Μάρτιο ξεχρεώνει υπέρογκους λογαριασμούς και αλλάζει σπίτι.

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην σύζυγός της παρέδωσε στις αρχές και το κομπιούτερ που χρησιμοποιούσε και η 33χρονη πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η διαδρομή του χρήματος θα δώσει απαντήσεις

Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι αρχές έβγαλαν… λαβράκι από την άρση των τραπεζικών λογαριασμών της 33χρονης.

Πίσω από καταθέσεις κρύβονται εταιρίες και ψάχνουν τώρα ποιος είναι ο αποστολέας. Η διαδρομή του χρήματος θα οδηγήσει και στο αν και ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή.

Η οικογένεια του κοριτσιού επιμένει ότι η 33χρονη είχε στρατολογηθεί από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η 33χρονη δεν αποκλείεται να δώσει συμπληρωματική απολογία τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk