Λίγες ημέρες μετά από την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, ο Αντρέα Πίρλο σήκωσε τα μανίκια του και ξεκίνησε αμέσως δουλειά καθώς θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα τη σεζόν που θα ακολουθήσει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», ο Ιταλός προπονητής κάνει ήδη τις πρώτες του κινήσεις προκειμένου οι «μπιανκονέρι» να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και να κάνουν μια πολύ δυνατή ομάδα σε Ιταλία και Ευρώπη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πίρλο έχει ετοιμάσει ήδη ένα «ξεσκαρτάρισμα» και αναμένεται να δείξει την πόρτα της εξόδου σε έξι ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας». Πρόκειται για τους Γκονζάλο Ιγκουαΐν, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Ντανίλο, Ντάγκλας Κόστα, Σάμι Κεντίρα και Ντανιέλε Ρουγκάνι οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του 41χρονου και η διοίκηση σκοπεύει να τους αποδεσμεύσει.

Σημειώνεται ότι ο Ματουιντί αποχώρησε από την ομάδα καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ιταλίας ενδιαφέρεται έντονα για τις περιπτώσεις των Νικολό Ζανιόλο και Αντρέα Τονάλι και θα προσπαθήσει να τους εντάξει στο ρόστερ του συλλόγου.