Ο Αλμοέζ Αλί βρίσκεται στο… κατώφλι της ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει ψηλά στην λίστα της τον 24χρονο επιθετικό.

Ο 24χρονος παίκτης που γεννήθηκε στο Κχαρτούμ του Σουδάν έχει κινήσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον Αλί να μπορεί να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Φόβος και τρόμος με τον Ελ Αραμπί

Ο Αλμοέζ Αλί έχει ένα κοινό με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ήταν συμπαίκτες για τρία χρόνια στην ομάδα του Κατάρ, κάνοντας και οι δυο… παπάδες. Ο φορ των «ερυθρόλευκων» και ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ μεγαλουργούσαν με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ. Μάτωναν αρκετές φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ σκορπούσαν τον… τρόμο στους αμυντικούς των υπόλοιπων ομάδων. Άλλωστε, ο Μαροκινός «εκτελεστής» του Ολυμπιακού, είχε σκοράρει 90 τέρματα σε 78 αναμετρήσεις!

Οι δυο επιθετικοί ήταν οι killer της Αλ Ντουχαΐλ, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον Ελ Αραμπί και την ΑΕΚ να προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα το άλλο… πολυβόλο των Καταριανών. Ελ Αραμπί και Αλί οδηγούσαν εκ του ασφαλούς την ομάδα από την Ντόχα, κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017. Τότε, ο Μαροκινός φορ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε 24 τέρματα, με τον Αλί να έχει από την μεριά του 8 τέρματα και 5 ασίστ. Συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην σπουδαία επιτυχία του συλλόγου, που πρόσθεσε το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Τα στατιστικά του Αλμοέζ Αλί

Τα στατιστικά του Ελ Αραμπί

O Αλμοέζ Αλί φαίνεται μια αρκετά καλή επιλογή για την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ασιατικής χώρας. Ένας παίκτης που αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και έχει τόσο το γκολ όσο και την τελική πάσα, αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.