Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουλβς την Πέμπτη, με τον Παπέ Αμπού Σισέ να αναφέρεται στο κομβικής σημασίας δεύτερο ματς με τους Άγγλους για την φάση των «16» του Europa League.

Αρχικά ο αμυντικός των Ερυθρόλευκων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση αναφορικά με το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα για να πάρει την πρόκριση υποστήριξε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Εχουμε παλέψει πολύ για φτάσουμε ως εδώ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας».

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στα γκολ του απέναντι σε Μίλαν και Αρσεναλ και για το αν έχει κρατήσει κάποιο γκολ για το παιχνίδι στο Γούλβερχαμπτον λέγοντας: «Ναι, γιατί όχι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Αλλά, ναι γιατί όχι. Αν είναι να περάσει από μένα, θα ήθελα πολύ να συμβεί».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Αλέν ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ζοσέ Σα λέγοντας πως: «Ο Μπόμπι είναι επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός αθλητής. Εχει μιλήσει με τον προπονητή, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Εχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Του έχουν ευχηθεί όλοι καλή επιτυχία. Όπως και ο Ζοσέ Σα του ευχήθηκε. αλλά το πιο σημαντικό είναι να προκριθεί ομάδα».