Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν. Πριν από ένα περίπου χρόνο ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έδωσε μεγάλη μάχη, δούλεψε σκληρά και επέστρεψε δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

O 27χρονος από την επιστροφή του μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 1.049 λεπτά συμμετοχής. Στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ο Φορτούνης άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και έδειξε ότι επιστρέφει σιγα σιγά σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο του έδωσε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης και της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Σήμερα, παρέλαβε το βραβείο του και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε γι’ αυτό το βραβείο. Ευχομαι να πετύχω και άλλα όμορφα γκολ. Να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε κατά τη βράβευσή του ο Κώστας Φορτούνης.