Σε μίνι ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με το βλέμμα στραμμένο στη διαχείριση των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε πιο γενναίες κινήσεις γιατί δεν τις είχε ανάγκη, μετέφερε ωστόσο ένα ηχηρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του.

«Αν κάνει κανείς μια δεύτερη ανάγνωση των αλλαγών, νομίζω ότι στέλνουν τα μηνύματά τους. Διαβάζω άγχος του κ. Μητσοτάκη να μην πάει χαμένο το πακέτο του Ταμείου Ανάκαμψης. Το δεύτερο πράγμα που διαβάζω είναι ένα μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος, ότι έχει πολιτικό κεφάλαιο που μπορεί να κάνει αλλαγές».

Αρμαγεδδών στα εργασιακά

Ο Γιώργος Μαντέλας εκτίμησε ότι θα βρούμε μπροστά μας την γραμμή Πισσαρίδη όσον αφορά στα εργασιακά, όπου «θα δούμε πραγματικό Αρμαγεδδώνα τους επόμενους μήνες».

Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ανέφερε ότι οι εξελίξεις στο πεδίο του κοροναϊού αλλά και τα ελληνοτουρκικά επηρέασαν τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, ωστόσο από εδώ και πέρα τα βλέμματα πρέπει να είναι στραμμένα στην οικονομία.

«Μπαίνουμε σε μια από τις χειρότερες περιόδους της οικονομίας. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας που έρχονται θα είναι από τις δυσκολότερες χρονικές περιόδους της τελευταίας δεκαετίας».