Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί αύριο, Τετάρτη, το πρωί στους πολίτες με τηλεοπτικό μήνυμα, για το θέμα της πανδημίας εν όψει και του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μαγνητοσκοπήσει το μήνυμα αμέσως μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τον κοροναϊό.

Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός, τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις τηλεδιασκέψεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) με τη συμμετοχή των Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Νίκο Χαρδαλιά και Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Η ραγδαία αύξηση των νέων κρουσμάτων έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση που κινητοποιεί τους πάντες προκειμένου να ανακόψει το νέο κύμα της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Τρίτη, επιστρέφουν για έκτακτη ενημέρωση το γνωστό και αποτελεσματικό δίδυμο Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς, και αύριο θα ακολουθήσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού.