Πρόστιμο 30.000 ευρώ και λουκέτο για 15 μέρες επέβαλαν οι αρχές  σε κατάστημα διασκέδασης στην Χαλκιδική.

Κατά τους έλεγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας του κορωνοϊού που πραγματοποίησε η Αστυνομία στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχαν παραπάνω πελάτες, απ’ όσους ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

Ειδικότερα, οι ιθύνοντες του καταστήματος, επέτρεψαν την είσοδο σε 250 άτομα, κάτι που βάσει των τετραγωνικών του καταστήματος, ήταν… πολλά παραπάνω από το επιτρεπτό.

Έτσι, στο κατάστημα μπήκε λουκέτο για δεκαπέντε μέρες, ενώ οι υπεύθυνοι θα κληθούν να καταβάλουν ένα διόλου ευκατοφρόνητο ποσό.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει με αμείωτη ένταση τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας στην περιοχή.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν:

Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας κέντρου διασκέδασης στη Χαλκιδική, λόγω μη τήρησης των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού

Κατά τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων διάδοσης του κορωνοϊού, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικές Υπηρεσίες στην περιοχή της Χαλκιδικής, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ σε κέντρο διασκέδασης καθώς και αναστολή της λειτουργίας του για 15 ημέρες.

Όπως διαπιστώθηκε στη διάρκεια των ελέγχων, είχε επιτρέψει την είσοδο σε 250 άτομα, υπερβαίνοντας το ανώτερο επιτρεπτό όριο πελατών.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.