Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με την Ομόνοια στον Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0, αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτών του, στη ρεβάνς με τη Γουλβς, αλλά και στην… κωμωδία της ΕΠΟ με τη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου.

Ο πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί όταν αποφασίσει η Ομοσπονδία, ενώ στάθηκε στην ακαταλληλότητα του γηπέδου της Ριζούπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν, όχι όμως το ιδανικό. Οι συνθήκες στις οποίες παίχτηκε το ματς δεν ήταν οι καλύτερες, δεν ήταν ανταγωνιστικό, καθώς η Ομόνοια εδώ και μόλις 4 εβδομάδες έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται, δε βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν ένα τεστ για το ματς με τη Γουλβς, αφού δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε ένα άλλο ματς. Φάνηκε η κούραση σε κάποιους παίκτες, υπήρχε και η ζέστη» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Θα προτιμούσα να είχαμε παίξει τον τελικό Κυπέλλου, ένα ματς με μεγάλη αίγλη. Είναι κρίμα που δε δίδεται αξία σε αυτόν το θεσμό, εμείς θα θέλαμε έναν τελικό που να έχει την αίγλη που αξίζει, όμως απ’ ό,τι βλέπουμε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και κανείς δε θέλει να μας πει τι θα γίνει. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όταν αποφασίσουν, σε οποιοδήποτε γήπεδο, αλλά όχι στη Ριζούπολη, που είναι ακατάλληλη».

Τέλος, ο πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Θα είμαστε έτοιμοι στο ματς με τη Γουλβς».