Ποσότητες κοκαΐνης που ήταν καλά κρυμμένες μέσα σε μεταλλικό «πόδι» καναπέ, κουφώματα πόρτας, ακόμη και σε τάπερ με ρύζι, μύρισε, εντόπισε και «ξετρύπωσε» από σπίτι στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης το λαγωνικό «Minnie», ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, που έγινε χθες το βράδυ από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κιλκίς, κατασχέθηκαν συνολικά 150,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ συνελήφθη ο 31 ετών Αλβανός ένοικός του.

Επιπλέον από τον χώρο του σπιτιού κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μεταλλική σιδερογροθιά και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε και κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την αρμόδια εισαγγελέα για διακίνηση με κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε βαθμό κακουργήματος, και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς

🐶 Δείτε πως η #Minnie βρήκε ποσότητα κοκαΐνης που ήταν κρυμμένη μέσα σε μεταλλικό «πόδι» του καναπέ!▪Συνελήφθη ένα άτομο από αστυνομικούς του #Κιλκίς.▪Συνολικά από το σπίτι του κατασχέθηκαν 150,5 γραμμάρια κοκαΐνης που ήταν καλά κρυμμένα σε διάφορα σημεία.▶ https://bit.ly/3hQA8mG#Κ9 #αστυνομικός_σκύλος#Τμήμα_Ασφάλειας_Κιλκίς

Δημοσιεύτηκε από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020