Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», είπε η κυρία Δώρα Αυγέρη, ανακοινώνοντας ότι στο εξής τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιθέσεις προς του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντώνται μέσω της δικαστικής οδού.

Την ανησυχία για τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών εξέφρασε η αξιωματική αντιπολίτευση με τη θεσμική πρωτοβουλία με τίτλο «Η Δικαιοσύνη και η δημοκρατία σε πολιορκία», η οποία παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ανέφερε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε τυχόν επιθέσεις εναντίον τους.

Επιπλέον ενόψει και της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της προκαταρκτικής επιτροπής στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της προανακριτικής επιτροπής υπερασπίστηκαν τόσο τον κύριο Παπαγγελόπουλο όσο και την κυρία Τουλουπάκη.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι η υπόθεση Novartis είναι μέρος της πολιορκίας της Δικαιοσύνης και της χειραγώγησης που επιχειρεί να κάνει η ΝΔ.

Για την κυρία Τουλουπάκη ανέφεραν ότι η δίωξή της είναι ένα μήνυμα προς τους δικαστικούς να μη διανοηθούν να ελέγξουν υποθέσεις επικείμενων οικονομικών διευθετήσεων και επιχειρηματικών υποθέσεων ενώ αναφορικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ανέφεραν ότι είναι το πρόσωπο που επιχειρήθηκε να χρεωθεί την ηθική αυτουργία.