Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς έχει δράσει η μητρότητα στη ζωή της.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στον σύζυγό της είπε πως είναι ιδανικό για εκείνη το ότι δεν έχει σχέση με το δικό της χώρο, ενώ υπογράμμισε ότι της προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με τα παιδιά.

«Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη, πιο αθώα, λιγότερο αγχωμένη και πιο αυθόρμητη. Επειδή δεν σε παίρνει κιόλας, η ζωή κυλάει και είναι δίπλα σου», παραδέχθηκε με χαμόγελο η Λένα Παπαληγούρα.

«Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου, τη φροντίδα και την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει… Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει! Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι και εσύ! Τουλάχιστον εγώ έτσι όμορφα το βίωσα».

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο μου. Είναι εξαιρετικός πατέρας, εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου γιατί το κάνουμε μαζί. Νομίζω πως αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μάς θέλουν εξίσου και τους δύο», συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός.

View this post on Instagram

Pure love #purelove #child #family #firstchild #growinglikecrazy #grateful #mondayafternoon @kariofyllakis

A post shared by Lena Papaligoura Official (@lena_papaligoura) on

View this post on Instagram

My boys, holding hands…👶🏻❤️👶🏻 #proud #children #brothers #life #love @kariofyllakis

A post shared by Lena Papaligoura Official (@lena_papaligoura) on

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Λένα Παπαληγούρα