«Ωρα να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε» έγραψε στο Twitter μετά την πρώτη προπόνηση των Μπακς στο Ορλάντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με προφανή στόχευση να… οιστρηλατήσει εαυτόν και αλλήλους! Η ζωή στο ΝΒΑ συνεχίζεται από εκεί όπου σταμάτησε ακαριαίως και βιαίως το βράδυ της 11ης Μαρτίου και ο έλληνας σουπερστάρ δεν κάνει καμία έκπτωση στις φιλοδοξίες, στους στόχους και στους πόθους του(ς)… Δεν κάνει καμία έκπτωση ούτε στους καημούς του(ς), καθόσον πέρυσι οι Μιλγουόκι Μπακς ένιωσαν ότι άγγιζαν την πρόκρισή τους στους τελικούς του ΝΒΑ, έπειτα από 19 χρόνια, αλλά τζίφος: παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 2-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής, είδαν τους Τορόντο Ράπτορς να ανακάμπτουν και να τους αρπάζουν την μπουκιά από το στόμα, επικρατώντας με 4-2.

Εναν χρόνο αργότερα, στη σκιά της COVID-19 και σε ιδιάζουσες και πρωτοφανείς συνθήκες, τα «Ελάφια» επιστρέφουν δριμύτερα με την ελπίδα να μπορέσουν να μπήξουν τα κέρατά τους στα κορμιά όλων των αντιπάλων που θα συναντήσουν στον δρόμο προς τον προσδόκιμο θρόνο, τον οποίο λιμπίζονται και λαχταρούν εδώ και μισό αιώνα! Για την ακρίβεια από το 1971, οπότε και κατέκτησαν τον έναν και μοναδικό τους τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Βασίλης Σκουντής γράφει για τη θαυμαστή πορεία του έλληνα ηγέτη της ομάδας του Μιλγουόκι και για τη φιλοσοφία ζωής, τις προκλήσεις, τα όνειρα και τους στόχους του σε μια δύσκολη (ποικολοτρόπως) χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»