Ανοιχτό ενδεχόμενο για εξεταστική επιτροπή που θα αφορά τα έργα και τις ημέρες των Νίκου Παππά και Πάνου Καμμένου αφήνει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο κ. Γεραπετρίτης επισημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να μην έχει δώσει καμία απάντηση «για την παράλληλη δομή εξουσίας που φέρεται ότι υπήρχε κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση».

«Είναι αυτονόητο στο πλαίσιο του Κράτους Δικαίου ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης διερεύνηση όλων των τυχόν αδικημάτων που αφορούν το δημόσιο βίο της χώρας» τονίζει.

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης εκφράζει την εκτίμηση ότι η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού σημειώνει ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος για έναν μεγάλο ανασχηματισμό, αλλά μόνο για διορθωτικές κινήσεις που θα βελτιώσουν τη συλλογική λειτουργία της κυβέρνησης και θα μεγιστοποιήσουν το παραγόμενο έργο.

Σε ετοιμότητα για την Τουρκία

Σε ό,τι αφορά την προκλητικότητα της Αγκυρας, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει ότι «είμαστε σε απόλυτη πολιτική και επιχειρησιακή εγρήγορση για το ενδεχόμενο επιθετικής ενέργειας εκ μέρους της Τουρκίας. Να είστε βέβαιοι ότι θα διασφαλίσουμε και μόνοι μας την ακεραιότητα των εθνικών μας δικαίων».