Η Γιουβέντους σκέφτεται να προχωρήσει στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ της μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της σε Ιταλία και Ευρώπη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Tuttosport», πέντε παίκτες πιθανότατα δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Τορίνο. Πρόκειται για τους Γκονζάλο Ιγκουαΐν, Σάμι Κεντίρα, Μπλεζ Ματουιντί, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ντανιέλε Ρουγκάνι οι οποίοι φαίνεται να μην υπολογίζονται στα πλάνα των «μπιανκονέρι».

Επιπλέον πρόκειται να δοθούν με τη μορφή δανεισμού οι Κρίστιαν Ρομέρο και Λούκα Πελεγκρίνι, οι οποίοι τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν επίσης ως δανεικοί σε Τζένοα και Κάλιαρι αντίστοιχα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παρά το γεγονός ότι έχει αμφίβολο μέλλον στον ιταλικό σύλλογο, θέλει να συνεργαστεί με νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μείνουν πιστοί στο όραμά του.

Σημειώνεται ότι η Γιουβέντους έχασε πριν από λίγες εβδομάδες το Κύπελλο Ιταλίας από τη Νάπολι ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Επιπλέον μένει ζωντανή στους ευρωπαϊκούς της στόχους καθώς καλείται να ανατρέψει την ήττα από τη Λυών με 1-0 στη ρεβάνς του Τορίνο για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.