Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατήγγειλε ο Πανιώνιος την Ξάνθη για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Μια υπόθεση που μετά το CAS επέστρεψε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που καλείται να αποφασίσει εκ νέου για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προσωρινά πίσω τους 7 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί, αφού άλλωστε επέστρεψε πίσω η υπόθεση, η Ξάνθη όμως έμεινε με το -7, καθώς είχε αποφασίσει να μην προσφύγει στο CAS για τους δικούς της λόγους, που η αλήθεια είναι πως δεν εξηγούνται και εύκολα.

Τώρα η Ξάνθη μετά την απόφαση του CAS ζήτησε από τη Σούπερ Λιγκ να μην επικυρωθεί η βαθμολογία έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του όμως ο Πανιώνιος, όπως είχε δικαίωμα και κάθε ομάδα από την στιγμή που τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για πολυϊδιοκτησία, προσέφυγε στην ΕΕΑ για το θέμα αυτό ζητώντας να μην αλλάξει το καθεστώς και βεβαίως την εκ νέου τιμωρία της, από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Θυμίζουμε πως Πανιώνιος και Ξάνθη παλεύουν για τη σωτηρία και την αποφυγή της τελευταίας θέσης των πλέι-άουτ, που ολοκληρώνονται αύριο με την τελευταία αγωνιστική.